Fiscalia imputa l'alcalde i el regidor de Festes de Cullera per l'incendi

La Fiscalia ha admès la denúncia presentada per Enric Morera el passat 2 de maig i ha incoat diligències d'investigació penal
23 maig 2014 01:00h

RedactaVeu / Sueca.

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut aquest migdia una notificació de la Fiscalia Provincial, per la qual se li comunica que s'incoen diligències d'investigació penal per l'incendi forestal de Cullera del passat 26 d'abril.
 
L'escrit de la Fiscalia Provincial relata que les diligències s'incoen després de rebre la denúncia feta per Enric Morera el passat 2 de maig, posant en coneixement del Ministeri Fiscal la conducta de l'alcalde de Cullera i de la seua junta de govern local, que no feren cas a les indicacions que els prohibien fer qualsevol espectacle pirotècnic.
 
Per tots eixos motius, la Fiscalia està a l'espera de rebre l'informe definitiu de les causes i, després d'això, citarà a declarar en qualitat d'imputats l'alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuán i també el regidor de festes, com a presumptes responsables del delicte d'incendi forestal per imprudència greu de l'article 358 en relació amb l'article 351 del Codi Penal.
 
Segons ha declarat Enric Morera, "les imputacions a membres del PP són diàries. Ahir era la d'exmembres de la cúpula de RTVV i hui d'un alcalde i un regidor que no van fer cas a les autoritats competents, que es botaren les lleis i posaren en perill no sols el medi natural, sinó també les persones, i per això hauran de comparéixer davant la justícia".
 

photo

Descargas

next