Educació convoca 116 places de mestres i de professors de Secundària

Les oposicions se celebraran en 2015
23 maig 2014 01:00h

Europa Press / València.

El ple del Consell ha aprovat l'Oferta d'Ocupació Pública de personal docent no universitari per a l'any 2014 en la qual es contemplen 116 noves places per als cossos de Mestres i Professors d'Ensenyament Secundari.

Les oposicions seran convocades el pròxim any 2015. En concret, l'oferta contempla 90 places vacants del Cos de Mestres i 26 del Cos de Professors d'Ensenyament Secundari.

Aquesta Oferta d'Ocupació Pública es correspon amb el màxim de places que permet convocar la taxa de reposició d'efectius, que estableix en un 10% el percentatge de vacants produïdes en l'últim any que poden ser cobertes.

Sobre aquest tema, des de la Conselleria d'Educació s'ha assenyalat que la titular d'aquest departament, María José Català, ha sol·licitat al Ministeri d'Educació que s'eleve a partir de l'any que ve la taxa de reposició a un mínim del 50%.

L'oferta també reserva un 7% de les vacants per a ser cobertes per personal amb discapacitat de grau igual o superior al 33%, a fi que, progressivament, s'aconseguisca el 2% dels efectius totals del personal docent de la Generalitat.
 
next