Diari La Veu del País Valencià
Miquel Gil inaugura els ‘Diàlegs en concert’ a València
Europa Press / València

Artista polièdric i rupturista, el valencià Miquel Gil és una figura de referència en el circuit internacional de la música d’arrels.

Enemic de cotilles estilístiques i especialista en el maridatge de sonoritats i ritmes de les més dispars procedències, s’ha confirmat com un genuí renovador de la música tradicional valenciana.

Per açò, precisament, Miquel Gil ha sigut triat per a protagonitzar la primera sessió d’aquest projecte, “una iniciativa que pretén repassar i documentar, en format d’entrevista-concert, la trajectòria d’alguns noms fonamentals de la música valenciana”, explica l’organització.

Aquestes sessions, a més, seran gravades audiovisualment, a manera de testimoni d’aquesta singular proposta i com a document de referència i divulgació del treball dels més representatius músics del panorama valencià de qualsevol gènere.

‘Diàlegs en concert’ és una iniciativa de la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial del País Valencià i s’integra en el seu programa d’activitats promocional Remissió 2014.

Comparteix

Icona de pantalla completa