Diari La Veu del País Valencià
El PSPV acusa el PP d’induir al vot a ancians d’una residència d’Algemesí
Redactaveu / Algemesí

El Partit Socialista ha interposat tres reclamacions a la Junta Electoral després de l’episodi viscut hui en el col•legi del carrer Nou del Convent d’Algemesí.

Segons denuncia aquesta formació en un comunicat, el regidor Adrián Palmero, juntament amb un altre membre del PP, han cridat a la porta de la residència d’ancians situada just enfront de la Sala Rex i “han anat portant els residents -molts dels quals mostraven clares dificultats per a caminar o fins i tot anaven en cadira de rodes- a votar”.

“Inducció al vot, Prepotència i abús de poder”

Els interventors socialistes que es trobaven en aquest col•legi electoral han interposat reclamacions en les respectives meses electorals “davant l’abús que el PP exerceix sobre aquestes persones induint-los clarament al vot”.

En paraules de la portaveu socialista Marta Trenzano, “açò demostra el grau de prepotència a què ha arribat el PP. No s’han tallat gens i han enviat el regidor de Benestar Social, que té molta influència sobre aquestes persones i que portava penjant del coll la credencial amb el logo del PP, al fet que portara els ancians a votar”.

Per a Trenzano “algú ha de parar els peus a un partit que abusa del seu poder institucional per a influir clarament en la decisió de persones que no estan en plenes facultats. Des del punt de vista ètic és una vergonya”.

Comparteix

Icona de pantalla completa