Diari La Veu del País Valencià
Marga Sanz: ‘S’ha iniciat el cicle del canvi al País Valencià’

RedactaVeu / València.

La coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià, Marga Sanz, ha valorat hui “molt positivament” els resultats de les eleccions europees. “Estem satisfets pels resultats de les europees: hem triplicat escons i hem guanyat un milió de vots. La ciutadania ha mostrat el seu suport al projecte i a les polítiques que s’oposen a l’eixida de la crisi que proposa la Troica”, ha explicat Sanz qui també destaca que “Esquerra Unida es consolida nítidament al País Valencià com a tercera força política”. A més a més, la coordinadora de la formació d’esquerres i síndica en Les Corts ha recordat que han “quadruplicat els vots obtinguts en les europees del 2009, la qual cosa reforça la nostra influència de cara a les eleccions de 2015”.

Marga Sanz també ha mostrat la seua satisfacció per l’entrada al Parlament Europeu de la candidata valenciana Marina Albiol: “el País Valencià tindrà una veu directa de l’esquerra en Europa per a traslladar tots els problemes que ens estan afectant”. Sanz també destaca que l’electorat “ha castigat durament el bipartidisme, s’ha identificat el PP i el PSOE amb les polítiques que ens han conduit a aquests índex de pobresa i atur”.

“Els resultats de les europees al País Valencià reforça la nostra influència de cara al 2015”, assegura Sanz qui també afirma que Alberto Fabra “ha de llegir amb claredat els resultats electorals pel desastre electoral al País Valencià superior a la pèrdua de punts del PP a nivell estatal, la qual cosa demostra que no sols la ciutadania dóna l’esquena a les polítiques de retallades i a la corrupció, sinó que existeix un descrèdit absolut de la gestió del Consell”.

“Amb aquests resultats, si hui es feren eleccions autonòmiques, el PP sap que perd la majoria absoluta i la Generalitat”, afegeix. “S’ha iniciat el cicle del canvi i des d’Esquerra Unida continuarem treballant per aquest canvi polític”, assegura Sanz qui conclou: “estem convençuts que en 2015 la ciutadania traurà amb els seus vots el PP de la Generalitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa