Diari La Veu del País Valencià
Les mares de Montserrat faran una paella gegant a la Marina per a recaptar fons

RedactaVeu / Montserrat.

Les mares del col·legi de Montserrat que van publicar un calendari eròtic per a finançar el transport escolar dels seus fills celebraran el pròxim 1 de juny a la Marina Real de València un “esdeveniment solidari” que inclou una paella gegant a favor de l’associació ‘No em deixes a peu’ (no em deixes a peu) que han constituït, informa el col·lectiu en un comunicat.

El local High Cube acollirà les diferents activitats que es duran a terme en l’esdeveniment i que pretenen oferir, segons aquesta agrupació, “una oportunitat per a gaudir d’un meravellós dia familiar”.

A més de la paella gegant, es desenvoluparan activitats com tallers i inflables infantils, visites a vaixells, espectacles de màgia i, per finalitzar, sobre les 18.00 hores un concert del grup Manderley, tot amb un preu de 10 euros.

L’esdeveniment –possible amb la col·laboració de diverses empreses–pretén

“recaptar fons per a l’associació de la localitat valenciana de Montserrat, que lluita per poder pagar el desplaçament escolar dels seus fills”, asseguren.

“Aquesta mesura es duu a terme després que la Conselleria d’Educació decidira suprimir el transport escolar, la qual cosa ha ocasionat un total de 83 xiquets afectats”, conclou.

Comparteix

Icona de pantalla completa