Diari La Veu del País Valencià
Camps assegura que creu en la innocència de Blasco
Europa Press / València

Inquirit per si admet algun error en haver confiat en Blasco, ha respost que l’exconseller porta “des de l’inici de la democràcia en tots els governs de la Generalitat”. En aquesta línia, i respecte a si mai va sospitar res, ha respost: “Mai, ni jo, ni vostès”.

Ha contestat als mitjans que mai desconfià de Blasco i ha afegit: “Ni jo, ni Eduardo Zaplana, ni José Luis Olives ni Joan Lerma. Ni ningú del PP ni del PSPV”. A més, ha afegit que l’exconseller “va portar a la Fiscalia tot l’expedient sobre aquesta qüestió”. Interromput per un periodista qui ha aclarit que, segons la sentència, l’expedient era fals, Camps ha postil·lat: “Això és el que vostè diu”.

Així, preguntat per si està satisfet perquè la justícia condemne la corrupció política, Camps ha indicat que ho està “perquè l’Estat de Dret ha d’aplicar-se”, encara que considera que “des de la a fins a la z”.

‘No hi ha res ferm a dia de hui’

“Tot és un procés llarg i hem de tenir el suficient respecte per les persones que ara estaran llegint la sentència i estaran preparant la següent instància”, ha postil·lat. Preguntat per si assumirà responsabilitats polítiques, s’ha limitat a indicar que “no hi ha res en ferm a dia de hui”.

Comparteix

Icona de pantalla completa