Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘Fabra, la realitat és molt dura, però tinga humilitat, baixe del cotxe oficial i xafe el carrer’
Redactaveu / València

El portaveu adjunt d’EUPV a les Corts, Ignacio Blanco, durant la seua intervenció en la sessió de control al president de la Generalitat ha manifestat que “Fabra ha intentat apartar-se de l’herència de Camps amb eixes línies roges que ningú veu, però ara li observem el mateix discurs i les mateixes formes infantils, sectàries, triomfalistes de manera absurda de l’original, de Camps”.

“Fabra és una mala còpia de l’original, i té un dilema: continuar eixa línia de l’aïllament de la realitat de Camps, de l’al•lucinació constant que li reporta molts aplaudiments però una davallada electoral; o canviar i actuar amb responsabilitat, amb humilitat, diàleg, maduresa i autocrítica. Això caldria fer, conéixer la realitat, que és molt dura, baixar del cotxe oficial i xafar el carrer”, li ha dit a l’actual president de la Generalitat.

Així mateix i en aquest mateix sentit, Blanco ha indicat que “el PP en lloc d’intentar aplicar una certa autocrítica, ha de tenir humilitat per a poder fer canvis però que no siguen sols en la composició del Consell. Haurien de ser canvis en l’actitud cap als grups de l’oposició, cap a aquestes Corts i cap a la ciutadania en general”.

“La fanfarroneria i el menyspreu a què ens té acostumats el PP ha tingut com a resultat que el bipartidisme haja passat del 90% al 51% i el PP del 52% al 29%. El PP ha caigut 23 punts”, li ha recordat Ignacio Blanco a Fabra, immers en una greu crisi de Govern com a conseqüència del descens del PPCV en les Europees, la imminent i anunciada remodelació del Govern autònòmic, i la recent sentència del TSJ valencià de condemna a 8 anys de presó al set vegades exconseller -amb Lerma, Olivas, Zaplana i Camps- Rafael Blasco.

Comparteix

Icona de pantalla completa