Diari La Veu del País Valencià
Alcalde de Benicull: ‘Estic amb Podemos des del principi’
RedactaVeu / Benicull

L’alcalde de Benicull (la Ribera baixa) està d’actualitat per l’aparició en alguns mitjans d’una informació en què l’acusen de deixar EU per a passar al grup Podemos aprofitant el moment de popularitat actual del partit de Pablo Iglesias.

En declaracions en exclusiva a La Veu, Geribés ha volgut destacar que “estic amb Podemos des del principi. Quan Pablo Iglesias va vindre a València, a la UV, ja vaig donar el meu nom per formar part del grup”. A més, ha volgut destacar que ja a principis de març va enviar la seua carta de renúncia a seguir formant part d’EUPV “per la situació insostenible que vivíem.”

L’alcalde de Benicull ha mostrat el seu rebuig a tot el ressò mediàtic i el sensacionalisme amb què alguns mitjans estan tractant el tema ja que “no sóc el primer alcalde de Podemos perquè vaig ser escollit com a alcalde per EUPV”, ha insistit.

Finalment, ha incidit que no és militant del partit liderat per Pablo Iglesias, “perquè són un grup assembleari” i destaca que un dels motius de la seua marxa és que “a EUPV els cal una neteja ideològica”, tot i insistint que “ho dic des de la més profunda humilitat i com a un membre més del partit en els darrers anys”.

Pablo Iglesias, en la presentació de la iniciativa Podemos.

Comparteix

Icona de pantalla completa