Diari La Veu del País Valencià
Compromís fa públic tots els informes del Castor

RedactaVeu / València

“Després de molt de temps demanant i reclamant al Govern de l’Estat els diferents informes relacionats amb la planta d’emmagatzematge de gas submarí Castor, per fi s’han dignat a fer-nos arribar els mateixos amb els seus corresponents annexos a través del nostre Diputat Joan Baldoví”.

Amb aquestes paraules, Compromís ha fet públic aquest divendres el conjunt dels quatre informes (Informe Castor part I – Administració de l’Estat; Informe Castor part II – IGME ; Informe Castor part III – Annexes (1) ; i Informe Castor part III – Annexos (2), que el diari La veu posa a la disposició dels seus ciberlectors.

“Des de Compromís sempre hem denunciat la manca de transparència, així com el dret de la ciutadania a tenir una informació verídica, puntual, sense demores i és per això que adjuntem enllaços als diferents documents que conformen aquests informes que no fan més que donar un caràcter oficial al que totes i tots sabem”, apunta Compromís en el seu comunicat on ha fet públics els documents.

Els informes del projecte Castor també es poden consultar a la web de Compromís de Maestrat-Els Ports web de www.maestratports.compromis.ws.

Comparteix

Icona de pantalla completa