Diari La Veu del País Valencià
Puig anuncia que satisfarà les revindicacions del Cremona quan siga president
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, en la seua visita al Col•legi Públic Ciutat de Cremona d’Alaquàs amb motiu dels 100 dies de tancament de pares i professors, ha assenyalat que “on hauria d’estar Català, hui, és resolent els problemes de l’educació dels valencians i no jugant la batalla interna política del PP”.

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, s’ha compromès al fet que quan siga president de la Generalitat portarà al primer ple del Consell les demandes dels pares del col•legi Cremona d’Alaquàs, i s’ha referit al tancament de pares i professors durant cent dies com als “cent dies de dignitat de la comunitat educativa defensant l’educació pública de qualitat, cent dies d’orgull per a tots els que defensem l’escola pública”.

En aquest sentit, ha afegit que “volem dir hui més que mai que estem ací per a defensar una escola pública de qualitat que garantisca la igualtat dels xiquets davant l’educació”.

“Menys batalles internes i més solucions”

A més, s’ha referit al nomenament de la consellera d’Educació com a nova portaveu del Consell per a assenyalar que on hauria d’estar Català hui “és resolent els problemes de l’educació dels valencians i no jugant a la batalla interna política del PP, que no ens interessa a ningú”. Sobre aquest tema, ha assenyalat que “el que ens importa és que es done solucions als xiquets i xiquetes d’Alaquàs i a tots aquells que hui estan en greus dificultats per culpa de l’absoluta ineficiència, ineficàcia i incapacitat del PP”.

D’aquesta manera, ha volgut insistir que “l’esperit del Cremona està ací” i que “va més enllà del que són els tancaments d’aquest col•legi”. “Venim a dir-li gràcies als pares, a les mares, a tota la comunitat educativa, a l’ajuntament”, ha manifestat el secretari general del PSPV, perquè, segons ha explicat, “així, entre tots, és l’única manera que puguem aconseguir aquest canvi en l’escola”

En aquests termes s’ha pronunciat en la seua visita aquest dijous al Col•legi Públic Ciutat de Cremona d’Alaquàs amb motiu dels cent dies de tancament que mantenen pares i professorat davant el tancament de la línia d’infantil el pròxim curs, en la qual ha estat acompanyat per l’alcaldessa socialista de la localitat, Elvira García.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Alaquàs ha manifestat que “hi ha més de cent raons” per a estar al costat de la comunitat educativa del Cremona i ha insistit que “fa falta una altra línia de 3 anys a Alaquàs i no s’entén per què no s’està atorgant al Cremona”.

Comparteix

Icona de pantalla completa