Diari La Veu del País Valencià
La Veu supera les 25.000 visites en només set dies

La Veu / País València

El diari digital La Veu té cada vegada més acceptació per part del públic. Les xifres d’audiència registrades els últims dies confirmen que La Veu del País Valencià es consolida com un dels preferits pels usuaris digitals a l’hora d’informar-se, conèixer destacades opinions, veure vídeos o estar al corrent de l’actualitat que es cou al País Valencià.

La progressió meteòrica de continguts servits íntegrament en valencià per La Veu en l’última setmana -amb pics diaris de més de 14.000 pàgines servides i més de 9.800 visites registrades el passat dimecres -, ha estat, a més, acompanyada per un notable augment del nombre d’agermanats.

Pel que fa les xifres diàries d’usuaris, les visites a la web de La Veu han passat de les més de 4.000 visites registrades divendres 23 de maig, fins les 7.979 registrades dilluns 25 o les 9.138 visites abastades el passat dimecres 28 de maig.

Creixement imparable

Com a resultat d’aquest palpable increment de l’audiència, La Veu del País Valencià vol agrair al conjunt de la societat valenciana i a tots el seus seguidors del diari i xarxes socials, la confiança dipositada en aquest mitjà digital íntegrament en valencià i fet i pensat des del País Valencià per Valencians, al temps que felicitar de forma molt especial a tots els nostres agermanats que gràcies a la seua aportació econòmica fan possible el creixement continu de La Veu.

Finalment, l’equip de La Veu, anuncia el seu ferm i decidit propòsit de continuar treballant de bo per millorar dia a dia els seus continguts i fa una crida a la ciutadania del País Valencià perquè seguisca sumant-se a la Veu per afermar el seu lent però constant creixement i acceptació social.

Moltes gràcies a tots, tots fem veu, corre la veu…

Comparteix

Icona de pantalla completa