Diari La Veu del País Valencià
EUPV recapta 5.000 euros en ‘calatravanonoscalla’ per a fer front a la indemnització

Europa Press / València.

EUPV ha superat ja els 5.000 euros de recaptació a través de la campanya de “microfinanciació solidària” que va engegar en el seu web ‘calatravanonoscalla’ per a fer front a la indemnització de 30.000 euros que ha de pagar a l’arquitecte Santiago Calatrava per la pàgina cataltravatelaclava.com.

Així ho ha indicat la formació a través del seu perfil de Twitter, en el qual ha agraït la solidaritat dels ciutadans i ha assegurat que segueixen el seu camí “fins als 30.000” euros que, segons la sentència del jutjat de Primera Instància número 12 de València, han d’abonar a Calatrava per intromissió a l’honor, en entendre que el domini ‘calatravatelaclava’, que el seu contingut no qüestiona, és “injuriós i vexatori”.

En la nova web, la formació explica que malgrat el recurs contra aquesta decisió, “Calatrava pot reclamar els 30.000€ en qualsevol moment, la qual cosa resulta un crebant econòmic duríssim per a nosaltres”.

En tot cas, si el recurs és acceptat, EUPV assegura que “els diners recaptats es destinaran íntegrament a projectes de cooperació internacional dels quals us informarem amb tot detall”.

Comparteix

Icona de pantalla completa