Diari La Veu del País Valencià
De Xàbia a Eivissa en ‘paddel surf’ per dir ‘No a les prospeccions petrolieres’

RedactaVeu / Europa Press / Eivissa

Un jove eivissenc de 25 anys, Alan Hermann, cobrirà aquest dilluns la distància existent entre Xàbia i Eivissa en la modalitat de ‘paddle’ surf per a dir ‘No a les Prospeccions’.

El jove ha assegurat que es troba “una mica nerviós”, encara que ja té ganes de començar “a remar”. “És un repte personal que volia fer fa molt de temps i en conèixer gent de Mar Blava va sorgir aquesta iniciativa. Crec que és la protesta més bonica que puc fer”, ha dit.

Segons ha explicat, la seua principal preocupació són les condicions metereològiques “perquè a Xàbia sembla que el dilluns el temps estarà bé, encara que no sabem com estarà a Eivissa”. Així, ha assegurat que el principal perill és el vent, que és el que “més por” li dóna, si “es posa en contra”.

Hermann ha assegurat que porta preparant-se des de fa any i mig i en els últims mesos, amb entrenaments diaris: “Fins ara entrenava 5 o 6 hores tots els dies i a més, tenia un entrenador personal. Ha sigut molt dur i a més de la preparació física, és molt important la mental”.

“Estic molt feliç per la causa que ho faig i no m’esperava que tanta gent em donara suport”, ha conclòs.

Suport d’Eivissa Antipetroliera

Des d’Eivissa Antipetroliera han explicat que acompanyaran en una embarcació el jove i han dit que partiran rumb a Xàbia el diumenge al costat d’un metge i diversos càmeres i allí els esperaran per a posar de nou rumb a Eivissa el dilluns a les 4:30 hores.

“Esperem arribar 15 hores després a Cala d’Hort i volem que molts s’animen a rebre Alan amb les seues canoes i barques”, han manifestat.

Comparteix

Icona de pantalla completa