La Mesa de les Corts ajorna la sanció a Oltra

Estudiarà les al·legacions de la diputada de Compromís
2 juny 2014 01:00h

RedactaVeu / València

La Mesa de les Corts valencianes ha decidit aquest dilluns ajornar la ratificació de la sanció de suspensió temporal durant un mes a la parlamentària de Compromís Mònica Oltra, per l'incident del passat 8 de maig, en el qual el president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, va expulsar la parlamentària i aquesta es va negar a abandonar el ple, per a estudiar les al·legacions que ha presentat per, entre altres motius, falta de documentació.

D'aquesta manera, aquesta setmana no es podrà celebrar el ple extraordinari, que serà a porta tancada, per a votar la sanció a Oltra, ja que la Junta de Portaveus ha de convocar-ho amb un termini mínim d'antelació de 48 hores i en la seua reunió d'aquest dilluns no ho ha fet. Ara, la Mesa de les Corts haurà d'estudiar l'escrit d'al·legacions, de 21 pàgines, presentat per Oltra.

Oltra va ser expulsada per Cotino del ple de les Corts del passat 8 de maig després que el president la cridara a l'ordre per tres vegades, durant un encreuament d'acusacions entre ella i diputats del PP des dels seus escons, si bé la diputada es va negar a abandonar l'hemicicle en al·legar que no havia sentit els tres avisos.

photo

Descargas

next