Diari La Veu del País Valencià
EU d’Ontinyent nega coincidències amb el PP i assegura tenir una política pròpia

RedactaVeu / València

Davant les reaccions i publicacions aparegudes el passat cap de setmana a diferents mitjans de comunicació on es destacava la coincidència entre els grups PP i EU en referència a diversos punts, el grup municipal d’Esquerra Unida en el ajuntament d’Ontinyent ha fet públic un comunicat on nega aquestes acusacions.

Així, en allò referent a l’Alberg, desde d’EU asseguren que la proposta del grup municipal “va ser deixar damunt la taula aquest punt fins poder estudiar millor el tema”, per la qual cosa “no entenem les crítiques ferotges de Compromís acusant EU d’impossibilitar la contractació d’una empresa que afavorira la creació de dos llocs de treball”.

“I no ho entenem -explica el grup municipal d’EUPV- perquè en diverses ocasions hem formulat preguntes al Ple i realitzat diverses peticions per tal que s’active amb urgència el Pla d’Ocupació que l’any passat va possibilitar la contractació de 36 persones-per tal de dur a terme aquest Pla d’Ocupació hi ha consignats 350.000 € del pressupost del 2014 més 40.000 del superàvit de 2013 a proposta d’ EU, proposta registrada el 5 de maig de 2014- i que enguany de dur-se a terme possibilitaria la contractació de més de 40 persones, front a aquesta proposta solament hem trobat per part del govern la callada per resposta.

Per tant, es pregunten des d’EU, qui dinamita la possibilitat de generar ocupació.

En referència al trasllat del despatx del PP a l’edifici on s’hi troben la resta de grups polítics, el comunicat apunta que “entenem que per normalitat democràtica així hauria de ser, a més a mes, creiem que no és de rebut que els usuaris de Serveis Socials i els futurs usuaris de la futura Unitat de Conductes Additives hagen de compartir espai amb un grup polític, bé siga el PP o qualsevol altre grup polític”.

Sobre el tema de la publicitat apareguda al diari el Mundo que s’ha passat a la partida d’extrajudicials, “no entenem com membres de Compromís han alçat la bandera i la proclama de qui vulga publicitat que se la pague i ara permeten que al si de l’Ajuntament s’hi done un descontrol publicitari on solament s’enlaira la figura de l’Alcalde venent fum”, denuncien des d’Esquerra Unida.

“Coincidències hi ha moltes i de diversos continguts com la del PP i PSOE a l’hora de rebutjar la modificació de l’Art. 135 de la Constitució, o la que es donarà en un futur immediat entre els representants de la casta a l’hora de recolzar un referèndum necessari entre monarquia o república”, es subratlla en la mateixa nota de premsa.

Per totes aquestes raons, EU assegura tenir “política pròpia i no som serfs de ningú, seguim la proclama de la vella esquerra: programa, programa i programa.

El comunicat apunta que “malgrat que alguns magnifiquen aquestes coincidències en punts menors i ens acusen de formar a Ontinyent una nova Extremadura o de ser bolivarians, no ha estat mai EU la que ha possibilitat governs a Ontinyent del PP, cosa que d’altres grups polítics no poden dir igual d’alt (hi ha altra esquerra que ho va fer possible a la legislatura del 98 al 99, on a més d’aprovar conjuntament pressupostos, regalaren l’alcaldia a Lina Insa que comptava solament amb 9 regidors”).

“Totes i tots tenim una història d’encerts i d’errors, nosaltres solament demanem poder tenir la nostra pròpia”, conclou el comunicat del grup EU a l’Ajuntament d’Ontinyent.

Comparteix

Icona de pantalla completa