Diari La Veu del País Valencià
La Veu en la presentació de l’Anuari Mèdia.cat hui a València

RedactaVeu / València.

La Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València pl. Forn de Sant Nicolau, acull aquest dijous a les 19 hores el debat sobre ‘Consumidors o consumits: el dret a la informació en la dieta mediàtica’ i la presentació de l’Anuari Mèdia.cat, on La Veu participarà a través del seu director, Xavier Pérez.

Aquest esdeveniment està organitzat per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació), l’Observatori crític dels mitjans Media.cat, del Grup de Periodistes Ramon Barnils i el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València.

L’ANUARI MÈDIA.CAT 2013 presenta quinze reportatges en profunditat sobre quinze temàtiques que durant l’any 2013 van ser silenciades pels mitjans de comunicació.

ACICOM “agraeix al Grup de Periodistes Ramon Barnils la defensa i l’enriquiment de la dieta mediàtica de la ciutadania, que fan dia a dia, actuant com a Observatori Actiu dels atacs que pateix el nostre benestar mediàti”.

ACICOM ha sigut, junt amb altres centenars de persones i organitzacions, una de les que ha aportat una xicoteta quantitat al micromecenatge que l’ha fet sostenible. El projecte ha estat possible gràcies al finançament col·lectiu (438 micromecenes i 10.470 euros recaptats a Verkami) i al suport de sis universitats i del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Participants al debat:

-Joan Canela, Grup de Periodistes Ramón Barnils. Autor de l’Anuari Mèdia.Cat

-Sandra Temprado, col·laboradora de l’Anuari Mèdia.Cat, autora d’un dels reportatges.

-Xavi Pérez. Director de La Veu del P.V.

-Toni Gisbert. secretari d’Acció Cultural.

-Elena Cívico. membre de la Comissió Executiva de la Unió de Periodistes Valencians.

-Pablo Brezo. coordinador World Press Photo València i Metadata.

-Presenta i modera: Jose Ignacio Pastor. President ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació).

Comparteix

Icona de pantalla completa