‘Vermut literari’ amb Joan Pla aquest dissabte al Pinar del Grau de Castelló

L’acte organitzat per la plataforma Castelló per la Llengua té com a objectiu la promoció de la literatura catalana amb trobades disteses i de proximitat amb els autors de les comarques del País Valencià
4 juny 2014 01:00h
L'escriptor borrianenc Joan Pla, en la imatge, oferirà una mirada panoràmica a la seua obra a través de la vida i la mort.

RedactaVeu / València

La plataforma Castelló per la Llengua i la Delegació de Castelló de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) celebrarà aquest dissabte 7 de juny a les 12h del migdia, un ‘vermut literari’ amb l’escriptor borrianenc Joan Pla al Pinar del Grau de Castelló.

Segons la plataforma organitzadora, els 'vermuts literaris' són “una iniciativa de promoció de la literatura catalana a la nostra ciutat en trobades disteses i de proximitat amb els autors de les nostres comarques i de la resta del domini lingüístic”.

En aquesta ocasió el protagonista serà l'escriptor Joan Pla (Artana, 1942), “un dels autors de novel•la juvenil més reconeguts de la literatura catalana contemporània” d'ençà de la publicació del seu conegudíssim Mor una vida, es trenca un amor (1981), tan llegit per diverses generacions de joves i encara recomanat als instituts d'arreu del país.

El dia 6 de juny es clou el cicle de vermuts de la primavera 2014, en el qual ens han participat també l'escriptor Joan Garí, l'historiador Antoni Rico i el filòleg Lluís Meseguer.

Des d'aleshores, Pla ha publicat més d'una quarantena de títols i ha rebut nombrosos premis de narrativa. Dissabte l'autor oferirà una mirada panoràmica a la seua obra a través de dos dels seus temes centrals: la vida i la mort.

L'organització convidarà en aquest esdeveniment al vermut els assistents, els quals “només hauran de portar les ganes de compartir reflexions, de fer preguntes i en definitiva de passar una bona estona”.
 

 
 
photoSubscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next