Diari La Veu del País Valencià
EUPV mostra el seu suport al tancament en la Conselleria del Cremona

Redactaveu / València

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha fet públic per mig d’un escrit el suport de la seua formació al CEIP Ciutat de Cremona, davant el seu tancament reivindicatiu aquest dimecres en la Conselleria d’Educació.

En l’escrit, EUPV “continua donant” el seu suport a la lluita -que dura ja més de 100 dies- de la Comunitat Educativa del CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs.

Segons defensa EUPV, la comunitat educativa del Cremona “intenta evitar que desaparega la unitat de 3 anys, tal com va manifestar la consellera Català, el passat divendres 30 de maig, en roda de premsa, en referència a l’habilitació d’una aula en eixa localitat, al centre Vila d’Alaquàs, que ni l’havia demanada, i a més botant-se la resolució aprovada pel Consell Escolar Municipal, que la demanava per al Ciutat de Cremona”.

Per aquesta raó, Marga Sanz denuncia que ‘al PP i a la senyora Consellera se’ls ompli la boca parlant sobre la “elección de los padres”, la qual cosa no apliquen en aquest cas, doncs els pares/mares de l’alumnat del Cremona, ha demanat portar els seus fills i filles al centre on estan els germans/es majors dels nous escolars, per la seua confiança amb el Projecte Educatiu del Centre”.

Una vegada mes, segons la formació d’esquerres, el Govern del PP “demostra a qui escolta i a qui no” i també la “manca d’interès per la conciliació de la vida familiar dels pares i mares que volen que els seus fills i filles vagen al mateix centre escolar que els germans i germanes majors”.

Comparteix

Icona de pantalla completa