Diari La Veu del País Valencià
Oliva, un pacte de govern trencat, on quasi tot segueix igual

Gente de la Safor / Oliva

La urbanització Aigua Blanca IV i els problemes d’execució de la mateixa, han acabat per trencar el Govern d’Oliva atès que la falta d’acord sobre aquest tema entre el PSOE i Compromís, han provocat que l’alcalde socialista Salvador Fuster, decidira seguir governant sense els nacionalistes.

Però no tot està tan clar com s’apunta, ja que Compromís no abandonarà cap de les àrees de govern que ostenta, per la qual cosa la ruptura és bastant curiosa, tenint en compte que ara el que es planteja és, per part de l’Alcaldia, un expedient mitjançant el qual un instructor extern determine a les clares quin tipus d’errors s’han comès en la urbanització del sector i que siga aquest qui fixe les responsabilitats sobre aquest tema. Aquesta moció, segons David González, serà recolzada pels nacionalistes encara que no haja sigut consensuada amb ells.

Per la seua banda, Compromís plantejarà la seua postura sobre aquest tema que no és una altra que reconèixer la responsabilitat patrimonial de l’administració enfront dels propietaris afectats, pels “greus errors” comesos per l’agent urbanitzador i que no van ser corregits per l’administració.

Comparteix

Icona de pantalla completa