Diari La Veu del País Valencià
El PP denuncia l’agressió a un jove militant d’Elda al crit de ‘Visca la República’

Europa Press / València.

Noves Generacions del PP en el País Valencià ha denunciat aquest dimecres l’agressió patida per un jove militant d’Elda (Vinalopó Mitjà) al crit de ‘feixista’, ‘fatxa de merda’ i ‘Visca la República’.

En un comunicat, la formació ha explicat que el jove Mariano Jiménez va ser agredit sobre les 16.30 hores del dimecres 4 de juny després de ser reconegut pels seus agressors com militant de NNGG.

Els agressors li van propinar “diversos colps i punyades”, segons la versió de NNGG, que li van provocar contusions i una laceració de l’envà nasal.

“Des de NNGG tornem a reivindicar els valors de llibertat, tolerància i convivència enfront dels qui només coneixen l’insult i fins i tot l’agressió física amb els qui pensen diferent”, subratlla la formació, que reitera que “cap agressió o intimidació” els farà “callar.

Així mateix, des del Partit Popular s’ha condemnat aquest atac contra un militant i s’ha expressat la “més enèrgica repulsa” davant aquesta agressió verbal i física “per la seua afiliació política”.

Comparteix

Icona de pantalla completa