Diari La Veu del País Valencià
Estrena del nou videoclip ‘Tornarem a caure’ d’Andreu Valor

RedactaVeu / València.

Aquest dimecres dia 11 s’estrena el nou videoclip de la cançó Tornarem a caure d’Andreu Valor.

Aquest tema vol fer-se ressò i donar suport a la Llei de la Dependència i en contra de les retallades que pateixen les persones amb problemes.

La Veu del País Valencià dóna suport a aquest treball d’Andreu Valor en favor de les persones dependents. D’aquesta forma, els lectors ja poden veure el videoclip elaborat per l’equip d’Andreu Valor.

INFO
– Tema: Tornarem a caure (Malgrat la pluja – MésdeMil 2013)
– Gravat i editat: Esther Cuenca Fotografia
– Gravat als ullals de Baldoví (Sueca – País Valencià) – Maig de 2014
– Participen:
Pau Agulló
Carme Insa
Hipòlit Agulló
Esther Cuenca
Andreu Valor
Tornarem a caure és una cançó que desitja conscienciar a la gent, com cada cançó de l’autor, però en aquest cas d’una causa que tots estem lligats i tenim l’obligació de correspondre: La llei de dependència.

No hi ha justificació, ni excusa pel moment que vivim, de negar-los la dignitat a la societat i menys a aquelles persones que per la seua difícil situació dependent no poden valdre’s per elles mateixa.
Des d’un primer moment la humanitat ha sigut la l’eix vertebral dels projectes d’Andreu i amb aquesta cançó camina de la mà vinculant música i missatge en pro d’intentar aconseguir la moralitat i solidaritat que calarien justícia en un món cada dia més egoista.
Cal fer cançons d’ara, cultura que frene un desig de sofriment generat per un món inconscient i inhumà.
Als dependents i als seus familiars. Gràcies per ensenyar-nos a lluitar per la vida, a estimar a qui teniu al costat, a regalar-nos un somriure a pesar de tant d’entrebanc. Sou els grans herois d’aquesta societat. Sempre amb vosaltres.
“Tot llueix al món quan somrius. Tornarem a sentir-nos vius.” #seguirem
>

Comparteix

Icona de pantalla completa