Diari La Veu del País Valencià
CCOO PV exigeix transparència en la selecció de 300 brigadistes forestals

RedactaVeu / València

CCOO País Valencià reclama que l’oferta anunciada pel president de la Diputació de València d’un pla d’ocupació per a 300 persones en les brigades forestals d’Imelsa respecte la regulació estatutària dels empleats públics.

El sindicat entén que aquest pla persegueix la creació d’ocupació estable i de qualitat per reforçar la labor de prevenció d’incendis i actuació en emergències en la nostra província, tal com va afirmar Alfonso Rus.

El sindicat CCOO País Valencià puntualitza que “ha de garantir-se el màxim respecte” als principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, ja que el procés “es dóna en l’àmbit d’una administració pública” com és la Diputació provincial, “i a través d’una empresa pública de gestió directa” com Imelsa.

Un increment d’efectius de 300 noves contractacions, amb els quals la plantilla de prevenció aconseguirà les 875 persones, exigeix garantir la igualtat d’oportunitats per a les milers de persones en atur que hi ha a les comarques centrals del País Valencià, assegura CCOO PV.

Per tot açò, el sindicat exigeix la “transparència necessària” perquè s’esborre d’una vegada “aqueixa imatge d’obscurantisme en la contractació, que està tan identificada amb aquesta empresa pública”.

Comparteix

Icona de pantalla completa