Diari La Veu del País Valencià
EUPV-EV celebra en Benicull els ‘excel·lents’ resultats del 25-M obtinguts en la Ribera Baixa

RedactaVeu / Benicull

Al voltant de 40 afiliats i simpatitzants EUPV-EV de la Ribera Baixa celebraren els resultats obtinguts el passat dia 25-M.

Segons EUPV, la remuntada d’aquesta força política ha sigut molt bona passant del 2.85% de vots en 2009, al 10.85% en 2014 (3.546 vots) per dalt de la mitjana del País Valencià.

En la mateixa nota de premsa on informa de l’acte, Esquerra Unida de la Ribera Baixa subratlla els resultats obtinguts en Polinyà de Xúquer, primera força més votada en un 38.8% superant el conjunt de vots de PP i PSOE, en Benicull de Xúquer que en 2009 va obtinde un 5.74% a l’espectacular resultat de 2014 del 22.44%, consolidant-se com la segona formació política de la població junt amb Riola en un 20% superant el PP.

Altres poblacions com Albalat de la Ribera en un 18,84% i Sueca que passa de 205 vots en 2009 a 1155 vots en 2014, han sigut els punts comentats pels representants d’EUPV en la Ribera Baixa.

A l’acte assistiren Òscar Navarro, alcalde de Polinyà, Felip Hernandis coordinador de la comarca, Estefania Candel responsable de política municipal d’EUPV i regidors i regidores d’Albalat, Benicull, Riola i Polinyà, així com el Consell Polític Comarcal.

Segons el coordinador Felip Hernandis, malgrat disposar sols de col•lectius en Albalat, Benicull, Riola i Polinyà, “ens trobem molt satisfets pel treball de tots els col•lectius, afiliats i afilades en la comarca i resultats obtinguts.

A més, el coordinador ha animat els col•lectius i afiliats a “continuar treballant per la comarca, explicant la molta feina que fer en la comarca, diu Felip, en menys d’un any tenim les municipals i autonòmiques”.

Entre els objectius marcats per la formació en la Ribera Baixa, figuren el consolidar els col•lectius actuals i ampliar-los en la comarca, principalment en Almussafes i Sueca, sense descartar altres poblacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa