Diari La Veu del País Valencià
Rafa García (PSOE), nou alcalde de Burjassot en compliment del pacte amb Compromís

RedactaVeu / Europa Press / València

El socialista Rafa García ha pres possessió com a nou alcalde de Burjassot (Horta Nord) en un ple extraordinari celebrat aquest dissabte per a procedir al relleu en l’alcaldia pactat pel PSPV, EU i Compromís després de les eleccions de 2011, que contemplava tres anys de mandat per a Compromís i un per al PSPV.

D’aquesta forma, García ha rebut el comandament del seu predecessor, Jordi Sebastià, qui a més ha sigut triat eurodiputat per la coalició Primavera Europea en les últimes eleccions europees.

Puig: ‘Una alcaldia molt important’

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assistit al ple al costat d’altres càrrecs institucionals i orgànics del partit i ha incidit que “per als socialistes és un dia d’alegria i emoció perquè recuperar una alcaldia com aquesta és molt important”.

“Els anys que vam estar governant ací, i durant aquests últims que ho hem fet en coalició, s’ha vist clarament que no és el mateix quan governa la dreta que quan ho fa l’esquerra”, ha agregat el dirigent, qui ha apuntat que els ciutadans “poden comparar entre Burjassot i València i comprovar com els serveis públics que disposen els seus habitants no són iguals”.

Així, ha felicitat el nou equip de Govern socialista “per tot el treball que estan fent a Burjassot i el que els queda per fer en aquest moment d’inflexió que serà molt important per als ciutadans d’aquest municipi i per a tots els valencians”.
D’altra banda, Puig ha insistit que la reforma de l’administració local que ha aprovat el PP “és absolutament negativa per als ciutadans” i la formació treballarà “perquè es derogue al més prompte possible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa