Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘La Constitució serà vàlida mentre siga de tots’

RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat aquest dissabte que “la millor manera de defensar la Constitució és reformant-la i no apropiant-se d’ella”.

Així s’ha pronunciat en declaracions als mitjans després d’assistir al ple d’investidura de Rafa García com a alcalde de Burjassot, en relació a la presentació a València de la Fundació Espanya Constitucional.

Al seu judici, “la Constitució serà vàlida mentre siga de tots”, per la qual cosa “si algú pretén apropiar-se indegudament d’ella, l’única cosa que farà és allunyar-la dels ciutadans”.

“Els socialistes pensem que la convivència és un valor fonamental, però sempre basat en el respecte i en una Constitució en la qual capiguem tots”, ha indicat el dirigent socialista, que ha insistit que “el millor que pot passar per a tots és reformar la Constitució de forma conjunta, des del consens i el pacte, perquè les noves generacions tinguen possibilitats també de participar en ella”.

Més de 50 organitzacions, plataformes socials, sindicats i partits polítics del País Valencià, entre els quals no s’han sumat ni el PP ni el PSOE, han convocat una manifestació per a les 19.00 hores d’aquest dissabte a València i altres 20 localitats pel “dret i l’haver de” que té la ciutadania de convocar un referèndum a favor de la república.

Comparteix

Icona de pantalla completa