Diari La Veu del País Valencià
Marina Albiol defensarà en el Parlament Europeu la fi de les prospeccions petrolieres

RedactaVeu / València

L’eurodiputada d’EUPV, Marina Albiol, ha visitat aquest dilluns al matí el vaixell de Greenpeace ‘Rainbow Warrior’ al Port de València on s’ha compromès a portar iniciatives contra les prospeccions i el ‘fracking’ al Parlament Europeu.

Per a l’eurodiputada valenciana “resulta vital que les agressions al nostre territori siguen denunciades sistemàticament en el Parlament europeu”.

Albiol ha explicat que la seua formació ha traslladat a Greenpeace la intenció d’Esquerra Unida de continuar la lluita contra les prospeccions petrolieres també al Parlament europeu.

“No és possible, no es pot consentir que perquè determinades empreses com Repsol o Cairn Energy tinguen beneficis milionaris, es pose en perill la nostra mar, la nostra pesca, el nostre turisme”, ha denunciat.

Segons ha explicat l’eurodiputada d’esquerres, cal lluitar al respecte, per la qual cosa “en EU anirem de la mà de Greenpeace i de la mà de totes les altres plataformes, associacions i entitats que estan intentant evitar aquesta agressió”.

Comparteix

Icona de pantalla completa