Diari La Veu del País Valencià
Ca Revolta acollirà la II Trobada d’Entitats del País Valencià

RedactaVeu / Racó Català / València.

La I Trobada d’Entitats, que es va celebrar el dissabte 26 d’abril a la seu d’ACPV (l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València), va resultar un èxit, tant pel nombre d’entitats assistents com sobretot per l’interès expressat per fer possible una xarxa cívica que compartisca informació, coordine esforços i treballe per obrir vies de participació reals.

Per això, amb aquesta segona trobada organitzada també per ACICOM, l’objectiu és fer un pas endavant: crear un primer espai de comunicació, articular una organització simple i flexible i iniciar el procés de debat i divulgació de la participació com una necessitat per a una democràcia real. Amb aquest triple objectiu, una quarantena d’entitats, entre les quals es troba La Veu del País Valencià, es trobaran el dissabte 14 de juny, a Ca Revolta (Carrer de Santa Teresa, 10, 46001 València).

La data no ha estat triada a l’atzar, com no ho va ser tampoc que la I Trobada d’Entitats és celebrara el passat 26 d’abril a la seu d’ACPV, just abans de la manifestació de la diada del 25 d’Abril, a la qual van acabar totes les entitats. Aquest cop, les entitats volen sumar-se a la convocatòria de mobilització que fa Xúquer Viu (a les 19h concentració a la plaça Manises, davant la Generalitat, pel Xúquer i l’Albufera).

Comparteix

Icona de pantalla completa