Diari La Veu del País Valencià
Benlloch retira 4 plaques inaugurals en què figuren Blasco i Fabra

RedactaVeu / València.

L’alcalde de Benlloch, Àngel Ribés Bellés, ha ordenat la retirada dels edificis municipals de totes les plaques inaugurals que tinguen inscrit el nom d’algun polític condemnat per corrupció o frau.

És el cas de les 4 plaques retirades, tres de les quals reconeixien Carlos Fabra i una altra Rafael Blasco. Les plaques han estat retirades i traslladades al magatzem municipal.

La placa que va ser instal·lada al pavelló d’esports municipal, i que reconeixia el llavors president de la Diputació de Castelló Carlos Fabra, va ser retirada per operaris municipals d’acord a les ordres d’alcaldia d’eliminar qualsevol element de reconeixement a polítics declarats culpables en casos de corrupció o altres delictes.

Era la quarta, ja que abans s’havia retirat la del frontó municipal, la de la llar de jubilats i la de l’oficina AMICS.

Segons l’Alcalde “aquesta Corporació no entén perquè cal posar plaques inaugurals lloant polítics que tan sols compleixen amb el mandat del poble, que és realment qui, amb el seu esforç, fa possibles aquestes obres.

Els polítics són merament els gestors de la cosa pública que no han de ser reconeguts en uns mèrits que no els corresponen, sinó que han de viure amb la satisfacció de rebre la confiança dels veïns.”

Comparteix

Icona de pantalla completa