La revista 'L'Heura' de l'Institut Mediterrània de Castelldefels ja és una realitat

El nostre columnista Ferran Sanz és el director de la publicació
10 juny 2014 01:00h

RedactaVeu / Castelldefels.

El nostre opinador Ferran Sanz, com sabeu, és professor de llengua i literatura a un institut de Castelldefels, el "Mediterrània" d'aquesta ciutat costanera del Baix Llobregat. En aquest centre de titularitat pública fa temps que porten a terme un projecte, vinculat a una optativa de quart d'ESO: aprendre nocions bàsiques de periodisme i al mateix temps redactar i editar una revista (tres per curs, una per trimestre) que evidentment parla d'allò que fan a l'institut però que també intenta obrir-se a la societat i despertar la curiositat dels alumnes pel món que els envolta.

El format de la publicació és digital, maquetat amb pagemaker i editat en PDF, i durant aquest curs s'ha assolit el rècord que els seus tres números han sobrepassat les 100 pàgines. La Veu ha tingut accés precisament a l'aparegut ahir, corresponent al tercer i últim trimestre lectiu i és molt complet.

"Des de La Veu del País Valencià, enhorabona a tots els alumnes que l'han fet possible, a l'Institut i al director de la revista, el nostre amic Ferran Sanz, per la feina feta".

Ací pots descarregar la revista. 

Descargas

next