L’alcalde de Vila-real demanda al portaveu del PP per vulneració del dret a l’honor

En ‘les mentides’ de les “’canyes i tapes’ i les ‘cremetes, maquillatges i perfums’

RedactaVeu / Vila-real

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, interposarà una demanda per vulneració del dret a l’honor contra el portaveu del grup municipal del Partit Popular, Hèctor Folgado, arran de les “mentides” abocades pel PP en el mes de maig en les quals van acusar el primer edil d’adquirir “cremetes, maquillatges i perfums” i pagar “canyes i tapes” amb diners públics per a usos personals.

“Aquest capítol lamentable de l’actuació del Partit Popular en l’ajuntament, amb mentides conscients i amb mala fe per part de representants públics per a llançar una campanya de desprestigi contra l’equip de govern i contra mi personalment amb l’únic objectiu de sembrar dubtes i desviar l’atenció dels casos que envolten al PP, com la investigació del cas Piaf a Vila-real, no poden quedar sense conseqüències”, lamenta Benlloch.

Per aquest motiu, el primer edil, qui ha aclarit que totes les accions empreses seran assumides personalment, va encarregar un informe legal a una advocada perquè analitzara tot el que va passar eixa setmana, les conclusions del qual “veuen clarament una vulneració del dret a l’honor”.

“He volgut deixar passar un temps a l’espera que el portaveu del Partit Popular reflexionara, però en lloc de demanar disculpes han continuat insistint i fins i tot han arribat a usar el diari municipal per a seguir amb les seues mentides”, afegeix Benlloch. “Si haguera estat un error, això significa que els dirigents del PP no saben ni tan sols llegir la data d’una factura o i, per tant, no serveixen per a governar Vila-real. Però crec, a més que va ser amb mala fe, perquè és obvi que podien baixar a Intervenció a preguntar què havia passat i per quin motiu tota la documentació tenia la signatura de l'interventor. De fet, ens consta que el regidor Ignasi Clausell va consultar l’expedient en el qual quedava clar que no hi havia irregularitat alguna”, assenyala l’alcalde, per a qui l’actuació del PP tan sols ha perseguit “fer mal, sembrar dubtes i desviar l’atenció de les declaracions de Folgado en la comissió d’investigació pels 600.000 euros en factures falses de Piaf que el PP va intentar colar als ciutadans de Vila-real amb l’endós de l'exalcalde”.

“Quan vàrem arribar al govern local ens vàrem trobar amb una ciutat amb més atur que mai, més endeutada que mai, amb menys funcionaris pels acomiadaments del PP i amb més empastaments urbanístics que mai, a més d’una ciutat amb més control d’altres administracions que en tota la història. I a pesar d’això hem intentat resoldre els problemes dels ciutadans amb molt d’esforç i treball. En aquests tres anys, fins el dia després de les declaracions de Folgado, mai havia obtingut un insult com a alcalde”, argumenta el primer edil.

“En política no tot val. El dany personal i també a la institució que causen aquestes declaracions no pot eixir gratis i per això vaig a denunciar aquests fets lamentables i la campanya de difamació contra la meua persona d’un Partit Popular que s’ha demostrat incapaç de generar un model alternatiu a Vila-real, convertit en mer soldat templer i kamikaze del PP al País Valencià i a Castelló”, conclou Benlloch.
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat