Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘Rita i Camps hui sí que han vingut a votar el paperot de Cotino’

RedactaVeu / València.

Esquerra Unida ha lamentat “el circ que està muntant el PP en les Corts per evitar que es parle dels problemes reals de la ciutadania. Sembla que allò que importa al PP del ple de hui és la sanció a porta tancada i el discurs contra els grups de l’oposició”, segons ha assenyalat Ignacio Blanco després de la votació de la sanció a Mònica Oltra.

Per a Blanco, la tasca del grup que dóna suport al govern és governar, impulsar l’acció de govern, “i estem veient que els problemes hi estan i no s’actua. Presenten un portal de transparència que no funciona, no es prenen mesures contra el problema dels desnonaments, de la desnutrició infantil, de l’atur… el que s’està fent és convertir les Corts Valencianes en un circ”.

“Hui han vingut també a votar Francisco Camps i Rita Barberà, dos diputats insignes d’aquestes Corts que no vénen mai quan es parla dels problemes reals, d’allò que veritablement importa a la gent, i que hui sí que vénen a secundar un paperot muntat per Juan Cotino i per tot el grup del PP perquè es parle d’altres coses”, ha recalcat el diputat.

Esquerra Unida “no vol secundar aquesta estratègia que alimenta el PP i, per tant, hem votat en contra de la convocatòria del ple, estem en contra que es perllongue aquesta polèmica absolutament estèril, denunciem l’arbitrarietat en la forma de dirigir el ple de Cotino i coherentment no hem participat de l’espectacle de hui”.

Comparteix

Icona de pantalla completa