Diari La Veu del País Valencià
El Consell Escolar del CEIP Herrero dimiteix per la imposició de l’ensenyament en castellà

RedactaVeu / Castelló de la Plana.

AMPA Escola Herrero

El Consell Escolar del Col·legi Herrero de Castelló, amb el suport del claustre de professors i l’AMPA, ha dimitit “en bloc” en protesta per la decisió de la Conselleria d’Educació, que asseguren que ha “imposat” el programa d’ensenyament en castellà “en contra del que va aprovar per unanimitat” aquest òrgan de representació, que deixarà d’exercir les seues funcions en finalitzar juny.

Segons ha explicat l’AMPA del centre escolar, l’equip directiu del col·legi també ha decidit no continuar el pròxim any per “falta de suport” per part de la Conselleria d’Educació. L’AMPA també ha manifestat el seu suport a aquesta decisió, que considera “totalment justificada i coherent”.

L’AMPA ha explicat que els pares i mares d’alumnes continuaran defensant “l’escola pública i en valencià”, per la qual cosa duran a terme un conjunt de mobilitzacions durant el mes de juny, així com al setembre.

Entre aquestes accions de protesta, el 16 de juny s’han convocat sengles concentracions en el Col·legi Herrero i en la plaça Santa Clara, mentre que el 19 de juny l’AMPA té previst assistir al ple de l’Ajuntament sobre el Debat de l’Estat de la Ciutat, jornada en la qual els membres del Consell Escolar faran efectiva la seua renúncia en la seu de la Conselleria d’Educació a Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa