Eliseu Climent fa arribar a Jaume Sastre la solidaritat d'Acció Cultural

El professor i activista ha entrat en un moment greu per a la seua salut després de 36 dies sense menjar

RedactaVeu / Illes Balears
 

Eliseu Climent ha traslladat a Sastre la solidaritat de tot Acció Cultural a la seua reivindicació, i també el seu suport personal en un moment tan delicat de la vaga de fam, que ja ha entrat en un moment greu per a la salut de l’activista. "És que el president Bauzà i el seu Govern seran incapaços de fer cap tipus de gest malgrat el perill personal que significa el moment al qual ha arribat Sastre? Pot un representant institucional arribar a tal punt de manca d’humanitat?"

Aquest és el segon gest públic de suport d’ACPV a Sastre i a la reclamació de diàleg que des de tots els sectors de l’ensenyament li reclamen al president Bauzà, després de la vaga de fam de 24 hores que diversos representants d’entitats, sindicats i partits van dur endavant a València el passat 30 de maig a la seu social d’ACPV, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC). 

Fer aquesta visita el dia d’abans de la mobilització de Som Escola a Catalunya per l’ensenyament en català és també una denúncia implícita de les polítiques desplegades pels Governs espanyol i autonòmics del PP contra el català en tot el seu àmbit lingüístic, i la persistència d’aquests governs en negar-se al diàleg amb els sectors afectats en particular i la ciutadania en general, tot i l’evidència que aquestes polítiques estan significant un importantíssim i creixent desgast electoral. 

Acció Cultural expressa així "el seu suport a totes aquelles persones i col·lectius que treballen a favor de la normalització de la nostra llengua en l’ensenyament i també en qualsevol altre àmbit (la cultura, l’oci, el dret, el comerç, l’esport, els mitjans de comunicació...) i reafirma la seua voluntat de mantenir i reforçar la seua tasca en aquest sentit".

Comentaris

Alexandre Pineda Fortuny
1.

En la manifestació de Som Escola d'ahir, vaig saludar Eliseu Climent. Hi havia una gran pancarta de l'ANC, en solidaritat amb JAUME SASTRE. El PP..., ha esdevingut el gran factor del genocidi lingüístic. Volen reblar el clau d'arranar el català, porten més de tres segles fent-ho. Al País Valencia, a les Illes, a La Franja, a Catalunya, només fan actuacions criminals.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat