Diari La Veu del País Valencià
L’agressió a un membre del PP d’Elda va ser un muntatge

Europa Press / RedactaVeu / Alacant.

El portaveu adjunt del grup municipal socialista a Elda, Eduardo Vicente, ha demanat explicacions a l’alcaldessa de la localitat, Adela Pedrosa, per “l’escàndol de la falsa agressió a un dirigent de Noves Generacions”.

Segons publica aquest dissabte el diari Información citant fonts de la recerca, la Policia ha conclòs que l’agressió a un membre de NNGG d’Elda que suposadament va tenir lloc el passat 4 de juny va ser un “muntatge”.

En un comunicat, el portaveu adjunt ha qualificat de “lamentables” els fets i ha assenyalat que “l’alcaldessa no pot tardar ni un minut més a eixir a donar explicacions d’aquest fet que és molt greu perquè, en cas contrari, el seu silenci la farà còmplice d’aquesta maniobra que recorda els pitjors episodis de la manipulació de la dictadura”.

Per la seua banda, NNGG Elda ha emès un comunicat en el qual ha volgut expressar el seu “més ferm rebuig a qualsevol pràctica delictiva que suposadament poguera haver comès l’afiliat en qüestió a través d’acusacions que no s’empararen en la realitat dels fets”.

Comparteix

Icona de pantalla completa