Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent demana la implicació del Consell en la reindustrialització de la comarca

RedactaVeu / Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha exigit al president Fabra que el Consell s’implique en la reindustrialització de les comarques d’interior i ha posat la capital de la Vall d’Albaida com a exemple que “amb poc es pot fer molt”.

Així ho ha reclamat aquest dilluns el primer regidor d’Ontinyent, al president del Consell, Alberto Fabra, en la visita institucional que aquest ha realitzat a la Finca Rural Sant Agustí, en presència del conseller d’Economia, Màximo Buch, alcaldes, regidors i representants del sector empresarial de la comarca.

Rodríguez ha incidit que la ciutat d’Ontinyent “necessita del Consell per crear nous camins i oportunitats”

“A Ontinyent, amb poc, hem demostrat poder fer molt, la Generalitat ha de mirar els municipis d’interior com el nostre per trobar l’equilibri econòmic valencià”, ha assegurat el socialista Jorge Rodríguez.

Després de recórrer les instal•lacions, Rodríguez s’ha dirigit a Fabra per destacar-li que a Ontinyent “hem mantingut la nostra Caixa, continuem apostant en tot moment per la indústria i comencem a potenciar també un turisme d’interior que diversifique l’economia. Però necessitem que la Generalitat s’implique en tot açò i també en la millora i construcció d’infraestructures com el nou hospital o els nous jutjats, el nou conservatori, l’aulari del col•legi Bonavista o l’Escola Oficial d’Idiomes”, ha incidit.
El president de la Generalitat, Alberto Fabra, i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, aquest dilluns en Ontinyent.

Abans, la visita institucional començava al barri de Sant Rafel, seu de l’empresa ‘Mantas Mora’, on el president d’aquesta empresa, Samuel Gramaje, ha reclamat al president del Consell que la Generalitat “redoble els esforços per crear les condicions òptimes perquè la indústria torne a florir a La Vall d’Albaida”, després d’un període on la mercantil “ha lluitat per sobreviure a pesar de les condicions poc favorables que ha tingut la indústria, i en particular el tèxtil valencià, gràcies a polítiques desafortunades que afavorien altres sectors”.

Per la seua banda, el president Fabra ha elogiat l’aposta per la innovació de Mantas Mora, que manté 120 llocs de treball i exporta un 85% de la seua producció, i ha admès “errors del passat” que “hem de convertir en fortaleses per crear empreses sòlides de futur, aprofitant els recursos de la Unió Europea per iniciar un nou model econòmic més estable i menys vulnerable a canvis de cicle econòmic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa