El centre de discapacitats Tomás Llácer d'Alcoi sense menjador

L'empresa encarregada anuncia la suspensió del servei per un any d'impagaments de la Generalitat
25 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu / Alcoi

L'empresa encarregada del servei de menjador del centre educatiu per a persones discapacitades Tomás Llácer d'Alcoi, ha concedit a la Generalitat Valenciana diverses pròrrogues en terminis per abonar els més de 100.000 euros que li deu. Finalment, la mercantil ha anunciat ja públicament la suspensió del servei de menjador.

Les amenaces de quedar-se sense menjador pels reiterats impagaments de la Generalitat han sigut una constant, ja que aquesta deu un any sencer per aquest servei.

Per al parlamentari de la coalició valencianista, progressista i ecologista, 'aquests anuncis de les empreses posen al descobert la insostenibilitat i irresponsabilitat del govern que gestiona Alberto Fabra i, encara que aquest és un cas que ha passat recentment a Alcoi, sabem que açò pot estar repetint-se en altres centres del País Valencià'.

Compromís ja va denunciar altres casos semblants, com el del Centre Ocupacional de persones discapacitades Tola de Silla, i per això Pañella ha assegurat que des de Compromís mantenen 'una actitud vigilant davant casos com aquests perquè són les pròpies empreses les que, fartes dels impagaments i les promeses incomplides, decideixen denunciar públicament els deutes del Consell".

Per tot això, Compromís ha preguntat si el Consell té dissenyat o té pensat dissenyar un calendari de pagaments que garantisca la continuïtat d'un servei bàsic per a un col·lectiu cada vegada més castigat i amb el qual, 'la Generalitat ha demostrat tindre un baixíssim grau d'humanisme i cap tipus de sensibilitat', segons Pañella.

next