Beteta diu que el País Valencià ‘té on retallar i ho exigirem’

El conseller Moragues afirma que "sense ingressos extraordinaris és impossible complir" amb l’objectiu de dèficit de l’u per cent
17 juny 2014 01:00h

Europa Press / València.

El secretari d'Estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, ha assegurat aquest dimarts que el País Valencià "encara té on retallar" perquè li queda "recorregut en el seu pla d’ajust", i "li ho exigirem" des del Govern central, ha apuntat.

Beteta s’ha pronunciat d’aquesta manera en declaracions als mitjans després del  informatiu organitzat pel Fòrum Europa a València, en el qual ha presentat al conseller d'Hisenda i Administració Pública, Juan Carlos Moragues, qui ha afirmat en el transcurs de la seua intervenció que "sense ingressos extraordinaris és impossible complir" l’objectiu de dèficit per a enguany, fixat en l’u per cent.

Per a argumentar que és possible seguir practicant retallades en la despesa pública, Beteta ha afirmat que Moragues "sap que no en tots els serveis públics, ni en tots els conceptes dels serveis públics, segons els seus propis estudis és el més eficient". "Així de clar".

next