Diari La Veu del País Valencià
Fabra assegura que ja no hi caben més sacrificis per part dels valencians
ACN / Llíria

Fabra ha assenyalat que “l’administració valenciana seguirà sent eficient”, per això ha reclamat un nou model de finançament “que atenga les nostres necessitats i que ens tracte amb la justícia que ens mereixem”. 



Així mateix, ha reiterat que la Generalitat “és una administració eficient que prioritza la seua despesa i l’ha reduït, però ja no podem fer més per seguir prestant en condicions d’igualtat, com a la resta de territoris d’Espanya, els serveis fonamentals d’educació, sanitat i polítiques socials”. Per això, ha afegit “demanem el finançament que necessitem del govern d’Espanya, per atendre aquestes qüestions”.

El president s’ha pronunciat en aquests termes, durant la visita a les obres de construcció de l’Hospital de Llíria, que estarà operatiu al gener o febrer de 2015 i que serà de gestió pública. 


Fabra ha indicat que el govern espanyol també “és conscient dels sacrificis que hem fet dins el sector públic empresarial, pel que fa a l’eficiència, l’estalvi o la reducció el dèficit”. “Tenim un problema de manca d’ingressos, i això ho ha de resoldre el govern espanyol, evitant que hi haja situacions injustes perquè ningú entén per què en altres comunitats es cobreixen les despeses d’educació i sanitat i en la nostra no”, ha dit Fabra.



El cap del Consell ha remarcat que es tracta d’una qüestió “de sensibilitat i justícia i és el que nosaltres li reclamem”, ha afirmat, i alhora s’ha mostrat convençut que el govern espanyol, “després de l’aportació de tota la nostra informació, que hem anat facilitant en els últims mesos , és conscient de la situació i dels esforços i sacrificis que hem fet tots els valencians “.

Comparteix

Icona de pantalla completa