Morella es consolida com un destí ideal per a les vacacions nadalenques

El poble ha fregat el 100% d’ocupació a la nit de cap d’any i es consolida com un dels destins predilectes per a passar estos dies
2 gener 2013 01:00h
Els carrers de Morella de gom a gom
RedactaVeu /Morella

Molts dels visitants han aprofitat que la nit de fi d’any queia en dilluns per a allotjar-se a Morella tres nits. Per això, el dissabte ja va haver-hi un gran ambient en la localitat, acudint més de 800 persones a les activitats co-organitzades per l’Aplec dels Ports i l’Ajuntament, entre les que destacava el concert de despedida del grup valencià Al Tall. Molts dels visitants d’estos dies procedixen de la mateixa província de Castelló i es decidixen per passar estes dates en l’interior.


Pel que fa al dia de fi d’any, Morella va tornar a viure una nit de gran ambient i convivència entre els veïns i els visitants. És una jornada en què els restaurants incrementen la seua oferta i oferixen menús especials. A més, una discomòbil en el carrer Balasc d’Alagó va amenitzar la nit en la localitat.

Activitats familiars per a esta setmana

Lluny de detindre’s les activitats, Morella es prepara per a viure uns dels dies més especials de l’any, en els que destaquen els actes per a tota la família. Demà dijous, començarà el Jocambient 2013, que es tracta d’un espai de diversió per als més menuts i els joves totalment consolidat. Per a la seua organització, enguany es tornarà a comptar amb la col·laboració d’associacions com l’AMPA o la Mestre Candel.

A més, demà arribaran els patges de Ses Majestats els Reis Mags. Al caure la nit, faran la seua entrada pel portal de Sant Miquel i anunciaran la cavalcada del dia 5 de gener. Estos actes són molt especials i es viuen amb molta il·lusió. L’arribada dels patges sol congregar a uns 300 veïns, que escolten amb atenció les paraules dels enviats dels Reis. Al dia següent, més de 500 voluntaris formen part d’una gran cavalcada, que té com principals singularitats l’entrega de regals dels patges als xiquets que presencien la desfilada des dels seus balcons o la que realitzen en la Basílica Arxiprestal, cridant als menuts un per un.

Finalment, després d’estos dies arribarà la jornada dedicada a Sant Julià, patró de la ciutat. Este 7 de gener es tornaran a entregar les creus de Santa Llúcia, màxima distinció de la ciutat, a col·lectius i persones que han fet un gran treball per la localitat. 
next