Diari La Veu del País Valencià
Intersindical crida a participar en les mobilitzacions del 21J

RedactaVeu / València

Intersindical Valenciana ha fet una crida a la participació ciutadana a les mobilitzacions del 21J. En un comunicat fet públic aquest dissabte, Intersindical ha difós un comunicat on fa una crida a participar, aquest dissabte 21 de juny en la manifestació que eixirà des de la Plaça de Sant Agustí de València i la cadena humana que envoltarà les Corts.

L’acció respon a la convocatòria estatal de les Marxes de la Dignitat 22M en la qual s’envoltaran els parlaments autonòmics i els governs de totes les Comunitats Autònomes.

Intersindical Valenciana és una de les entitats impulsores de la Marxa de la Dignitat, per la qual cosa ha fet aquesta crida a la participació activa en la mobilització que tindrà lloc hui a València

Els objectius de la protesta són reivindicar un canvi de polítiques i de sistema per un altre que estiga al servei de les treballadores i treballadors i de la majoria de la població.

Cap retallada, fora troica, i pa, treball i sostre

Aquests objectius es concreten en les següents revindicacions: no al pagament del deute; cap retallada més; fora els governs de la troica; pa, treball i sostre per totes i tots.

Per al Sindicat, aquesta acció cal emmarcar-la en el procés de mobilització i lluita de la Marxa de la Dignitat, una mobilització que va tindre com punt culminant la multitudinària manifestació del passat 22 de març als carrers de Madrid.

Hui, 21 de juny, també participaran milers de persones a tot arreu convocades per un moviment unitari, horitzontal i plural que agrupa a més de 300 entitats. La setmana vinent, els dies 27 i 28 de juny, a Mérida, tindrà una nova coordinació estatal de les Marxes de la Dignitat per acordar el seu full de ruta per a la tardor.

Comparteix

Icona de pantalla completa