El PSPV exigeix la ‘dimissió immediata’ de Cotino com a president de les Corts

‘Si no ho fa, Fabra serà el responsable de la degradació de les Corts’, assegura la diputada Ana Barceló després de fer-se públiques noves informacions sobre la possible mediació del president de la càmera valenciana en casos de corrupció
22 juny 2014 01:00h
RedactaVeu / València

El PSPV ha exigit la ‘dimissió immediata’ de Cotino, després de la publicació de noves informacions que apunten cap a la possible mediació del president de la càmera valenciana en casos de corrupció.

La secretària general del grup socialista en les Corts, Ana Barceló, ha assegurat aquest diumenge que “Cotino no pot continuar un dia més al capdavant de les Corts, sinó que ha de dimitir immediatament”, al mateix temps que ha subratllat que “si no ho fa, serà Fabra el responsable de la degradació d'una institució que ha de quedar-se al marge dels interessos del PP”.

Segons Barceló, les Corts “no poden permetre's per més temps tenir un president sota sospita” i ha apuntat que Cotino “no pot seguir un dia més al capdavant de la institució que representa a tots els valencians”. De fet, ha recordat que “segueix sota sospites molt greus i sense donar explicacions”.

Barceló ha subratllat que “tot apunta al fet que Cotino, una vegada més, actuava com a mediador en l'ombra entre l'administració autonòmica i algunes empreses privades, unes sospites que també van cap a la visita del Papa, quan per les recerques que s'han publicat en els mitjans de comunicació hem pogut conèixer que també va intervenir a favor dels interessos de la trama Gurtel”.
 

 

next