Diari La Veu del País Valencià
EUPV acusa Educació de tenir ‘amb pany i clau’ el pla de revisió de centres educatius
RedactaVeu / Europa Press / València

La portaveu d’EUPV en les Corts, Marga Sanz, ha assegurat que la Sindicatura de Greuges “ha posat el dit en la nafra” en alertar de la situació d’alguns centres educatius i ha lamentat que la Conselleria d’Educació “segueix tenint amb pany i clau el pla de revisió d’infraestructures educatives malgrat que per sentència judicial hauria d’haver-lo lliurat a Esquerra Unida”.

En un comunicat, Sanz s’ha pronunciat així després de conèixer-se que el Síndic de Greuges crida l’atenció, en el seu informe corresponent a 2013, sobre la situació d’alguns centres escolars on l’educació “no és susceptible d’aconseguir el nivell de qualitat previst, al no haver-se posat a la seua disposició aquelles infraestructures que la pròpia legislació considera com mínimes”.

Per a la diputada d’esquerres, la titular d’Educació, María José Català, “ja no pot seguir ocultant aquest pla i ha de mostrar-lo, perquè volem saber si realment existeix”.

“El fracàs escolar en el sistema educatiu valencià està al capdavant del conjunt de comunitats autònomes i aquest va directament relacionat amb la qualitat que s’està oferint. Així ho ha dit la Sindicatura i així ho comparteix Esquerra Unida”, ha agregat Sanz.

Comparteix

Icona de pantalla completa