Diari La Veu del País Valencià
Barberà ‘Qui vol tenir paralitzat El Cabanyal és l’esquerra’
Europa Press / València

L’alcaldessa anuncià divendres passat “un acord per a desbloquejar” l’execució del Pla Especial de Protecció i Reforma Interior (Pepri) – del barri valencià del Cabanyal, paralitzat per una ordre del Ministeri de Cultura emesa en època de l’Executiu socialista que ho va considerar espoli.

Preguntada per les declaracions del secretari general del PSPV, Ximo Puig, qui ha acusat l’alcaldessa de fer “una fugida cap avant” amb el tema del Cabanyal, la primera edil ha indicat que “no comentaré res del que diu cadascú”, i ha subratllat que “s’està demostrant globalment que qui vol tenir paralitzat El Cabanyal és l’esquerra”.

“Estic veient com tots els comentaris de l’esquerra, siguen de l’Ajuntament o d’altres sectors, estan demostrant que no volen que es faça, creuen que no es farà i estan intentant manipular i enganyar”, ha subratllat Barberà.

Així mateix, ha fet referència a unes enquestes digitals en les quals “els que diuen que ‘sí’ –al seu projecte en el barri– superen en més de 20 punts als qui no volen. Preguntada pels terminis, ha demanat no precipitar-se.

“Tinc un acord polític amb el Govern i ara hem de posar-lo en pràctica”, ha manifestat. “Igual que vaig demanar fa temps treballar amb tranquil·litat i quan hi haja notícies les donaré, confien en mi una altra vegada. Treballarem amb calma, amb tranquil·litat i quan hi haja notícies les donaré”, ha subratllat.

Comparteix

Icona de pantalla completa