Diari La Veu del País Valencià
Nou pal a Calatrava per la web d’EUPV ‘Calatravanonoscalla’
RedactaVeu / València

El jutge considera que no procedeix completar la sentència, que va declarar legítimes les crítiques a Calatrava i només va objectar l’ús de l’expressió “telaclava”, i condemnà EUPV a 30.000 euros però desestimant la pretensió de l’arquitecte de censurar els continguts de la pàgina web, que segueixen a l’abast de tots els internautes.

ç

La representació legal de l’arquitecte valencià domiciliada a Suïssa va presentar una sol·licitud de complement de la sentència, a l’empara del que es disposa en l’article 215.2 de la Llei d’Enjudiciament Civil, que pretenia la condemna a EUPV per “utilitzar el nom del Sr. Calatrava sense el seu consentiment” i la prohibició de la seua realització futura, així com el cessament en la “utilització d’altres dominis d’internet” com www.calatravanonoscalla.com, que va ser posada en marxa després de la decisió del jutge amb el mateix contingut que anteriorment estava disponible en www.calatravatelaclava.com.

La sol·licitud també pretenia la declaració que el contingut de la web suposa una intromissió il·legítima en el dret fonamental a l’honor del demandant, pretensió aquesta que va ser clarament rebutjada pel jutge de primera instància en la sentència.

Comparteix

Icona de pantalla completa