Diari La Veu del País Valencià
Els llamps provoquen cinc conats d’incendi al nord del País Valencià

Europa Press / València.

Els llamps caiguts durant la matinada d’aquest dimarts al nord del País han provocat cinc conats d’incendi, sense necessitat d’utilització de mitjans d’extinció, ja que van afectar un mínim de superfície, segons han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències.

Durant la nit, el telèfon d’emergències 112 va rebre cinc avisos per llamps en les localitats de Benafer, Llucena, Xèrica, Montanejos i Albocàsser.

Així mateix, un llamp ha provocat un incendi en una palmera situada al jardí d’un habitatge a Almassora, que va ser extingit per la Policia Local, mentre que la pluja també va produir xicotetes inundacions en alguns baixos d’Almenara, encara que no va ser necessària la intervenció dels bombers.

El País Valencià registra ruixats acompanyats de tempestes

El País Valencià registra aquest dimarts ruixats, acompanyats de tempesta, que poden ser localment forts sobretot a primeres hores, segons preveu l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Els ruixats aniran cessant de sud a nord a partir de la vesprada. Per la seua banda, els vents bufaran de component oest fluixos, amb intervals de component sud moderat en el litoral a la vesprada.

Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis o en lleuger descens, mentre que les màximes aniran en moderat descens.

Comparteix

Icona de pantalla completa