Imputen l'alcalde de Paterna per ús irregular de fons públics

Compromís per Paterna va presentar un escrit a Fiscalia en novembre de 2013 demanant que investigara els 628.000 € de l’encomana de màrqueting a GESPA
24 juny 2014 01:00h
Lorenzo Agustí.
RedactaVeu / Paterna

Ramón explica que "després d'haver patit i continuar patint retallades al municipi, i d'haver exigit al PP que aturara el desgavell d'unes despeses innecessàries en traductores, platós, hostesses, consultores externes i altres conceptes, al final ha estat la jutge del jutjat d'instrucció nº6 de Paterna qui ha posat fi a la situació, ja que els ha  citat a declarar com a imputats".

"Hem estat advertint i demanant informació al PP sobre la tramitació del seu projecte virtual de la Zona Franca. I davant totes aquestes peticions, mai ateses, i davant tots els informes desfavorables dels habilitats nacionals, Compromís el 20 de novembre passat decidírem anar a la Fiscalia i posar en coneixement els nostres dubtes sobre tots els tràmits i l'aprovació de la despesa de diners públics".

"Hui, amb aquesta imputació col·lectiva, d'alcalde i cinc regidors, s'ha donat un pas endavant per aclarir les irregularitats en la gestió dels diners públics mitjançant l'empresa pública GESPA, que ara mateix està immersa en un procés de venda".

"Ara cal esperar a les declaracions dels imputats, que seran els dies 1 i 2 d'octubre, i que s'òbriga el judici oral. Però més enllà de les responsabilitats polítiques i judicials que determine el jutge, esperem que això servisca perquè l'alcalde deixe de malbaratar i enganyar amb la seua Zona Franca virtual. Exigim, com ja hem fet en nombroses ocasions, que destine els diners de l'encomana de màrqueting de GESPA a pal·liar la situació d'emergència social que viuen molts paterners i paterneres", conclou Juanma Ramón.


 

Descargas

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next