Diari La Veu del País Valencià
Concentració i suport a l’acampada per l’escola pública davant de la Conselleria
Redactaveu / València

Els propers dies 16, 17 i 18 de juliol la Trobada de Plataformes per l’Educació Pública ha convocat una acampada a les portes de la Conselleria d’Educació -Av. Campanar 32, València-, segons ha informat l’AMPA de l’escola Herrero.

Segons les mateixes fonts, cada dia un grup de plataformes visitarà el campament i donarà suport als acampats. L’acampada i la concentració que es durà a terme el 17 de juliol estan convocades amb els lemes ‘Per l’escola pública, de tots i totes, per l’escola pública i en valencià’

Així, les cinc AMPAs de Castelló afectades per les supressions -Mestre Canós, Bisbe Climent, Blasco Ibáñez, Mestre Antonio Armelles i Herrero- visitaran i donaran suport a l’acampada el dijous 17 de juliol. L’hora d’eixida des de Castelló serà a les 15:30 hores des de la seu de Conselleria (Av. del Mar).

L’AMPA de l’escola Herrero ha convidat totes les AMPA, mestres, famílies o persones interessades en participar a donar suport a aquesta mobilització. Així mateix explica que el desplaçament a València es farà en cotxe i demana que es posen en contacte amb l’entitat per si algú no disposa de vehicle per a fer el desplaçament.

Paral•lelament, el grup de música Trobadorets, col•laborador habitual de les mobilitzacions en defensa de l’escola pública, actuarà el dia 17 de juliol durant la vesprada en l’acampada de València.

A més a més, el mateix dia 17 de juliol i també a les portes de l’edifici de la Conselleria d’Educació en Castelló, s’ha convocat a les 14:30 h a totes les famílies i mestres a participar en la concentració convocada per les esmentades cinc AMPAs “en defensa de l’educació pública i contra les supressions d’unitats escolars exclusivament públiques i en valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa