Blanco: ‘La situació és insostenible per les evidències de corrupció de Cotino’

El portaveu adjunt d’EUPV assegura que Cotino ‘ha de dimitir immediatament, deixar la presidència de les Corts i enfrontar-se a la Justícia com un ciutadà més, sense aforament que li servisca d'escut’
26 juny 2014 01:00h

RedactaVeu / València

El portaveu adjunt d'EUPV en les Corts, Ignacio Blanco, sobre les escoltes entre Enrique Ortiz i Vicente Cotino que esguiten Juan Cotino, ha manifestat que “és una evidència més que Cotino ha barrejat negocis i política, que les seues empreses familiars han fet molts diners amb els contractes de l'Administració mentre ell era conseller, delegat del Govern i ara que segueix sent el president de les Corts, a pesar que ha d'eixir de les sessions cada vegada que es parla dels nombrosos casos de corrupció que l'esguiten".

Per aquesta raó, Blanco ha denunciat que “la situació és insostenible”, per la qual cosa “no es pot tacar la presidència de les Corts, la segona autoritat del País Valencià, amb la sospita de la corrupció”.

“I en el cas de Cotino –ha indicat el portaveu d’EUPV- no és una evidència, sinó moltes, en molts casos. Bárcenas, Gürtel, les residències, la manipulació en RTVV, l'intent de compra de les víctimes del Metro, i ara també el pla que ordia Ortiz amb el seu nebot per a traure negoci pràcticament de totes les conselleries per les quals passava”. 

Per tant, segons Blanco, “Cotino ha de dimitir immediatament, ha de deixar la presidència de les Corts i ha d'enfrontar-se a la Justícia com un ciutadà més, sense aforament que li servisca d'escut".
 
 next