Diari La Veu del País Valencià
EUPV demana la dimissió de tots els consellers de Medi Ambient implicats en el cas Vaersa

RedactaVeu / València

El portaveu adjunt d’EUPV en les Corts, Lluís Torró, ha assegurat que les detencions dels directors generals de Vaersa, l’anterior i l’actual, “són un fet extremadament greu i que implica unes responsabilitats polítiques que van més enllà de les possibles responsabilitats penals. Per damunt dels dos directors generals hi havia, i hi ha, més responsabilitats, les dels consellers que han de donar la cara, assumir els fets i dimitir”, reclama Torró.

Per a Esquerra Unida “hi ha una responsabilitat directa de la Conselleria de Medi Ambient, que és la conselleria que directament ha tutelat Vaersa”.

Per aquesta raó, segons Torró, “caldrà analitzar amb profunditat tots els procediments que s’han dut a terme per part d’aquesta empresa. Caldrà que la mateixa Generalitat inicie una investigació en profunditat, per això demanem aquesta comissió en les Corts”, explica el parlamentari.

Torró afegeix: “Lamentem profundament el mal ús que el PP està fent de les empreses públiques, les quals tracta com la seua masia particular”.

Segons el portaveu “aquesta manera de gestionar està generant enormes perjudicis per a la societat en general i també per a un sector concret que són els treballadors d’eixes empreses públiques que apareixen com a les principals víctimes d’aquesta gestió del PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa